Mikä ihmeen East Finland Invest?

East Finland Invest on vast’ikään hankkimani yritys, jonka toimiala täsmentyy aikanaan. Luontevin lyhenne yritykselle olisi EFI, mutta sattuneista syistä käytän kuitenkin lyhennettä E-FI. Toistaiseksi E-FI:n nettisivuilla on tämä blogipalsta. Sijoitan blogipalstalle tekstejäni, jotka on julkaistu aiemmin muualla, pääasiassa Arvometsän ja Itä-Suomen yliopiston (Forest Issues) sivustoilla. Tällä tavoin kaikki tai ainakin useimmat tekstini tulevat luettaviksi samasta paikasta.

Blogikirjoitukseni liittyvät metsiin. Yleisimpiä aihepiirejä ovat metsien kasvatus peitteisenä (jatkuva kasvatus) ja metsien hiilensidonta. Ei kuitenkaan ole poissuljettua, ettikö palstalle ilmestyisi myös tekstejä, jotka eivät liity suoraan tai ainoastaan metsiin.

Timo Pukkala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: